Frifod.dk – Klinik for Fodterapi & Wellness i Lynge

Britt Yndal er Statsautoriseret fodterapeut, uddannet fra Fodterapeutskolen i København i 1986, og driver til daglig klinikken Frifod i Lynge.
Britt har meget stor erfaring fra sit tidligere virke, hvor hun både har kørt som hjemmebehandler i Allerød og været forpagter på flere privatklinikker samt plejehjem i Københavnsområdet.
Klinikken er centralt placeret ved Lynghøj Centret i Lynge, hvor der er gode parkeringsmuligheder samt busforbindelser.

 

Høj kvalitet og hygiejne.

Hos Britt kan du være sikker på den bedste standard i behandlingen. Klinikken er meget omhyggelig med at opretholde en meget høj hygiejnisk standard. Al udstyr er steriliseret og bliver jævnligt kontrolleret af SAFE, som tester at udstyret lever op til hospitalsstandard.
Endvidere er klinikken indrettet, så kunden har det behageligt under behandlingen i vores elektrisk indstillelige behandlingsstole. Dette – kombineret med de bedste behandlingsmaskiner på markedet – sikrer at du får den bedst mulige behandling.

 

Kontinuerlig udvikling

Britt følger hele tiden udviklingen inden for fodterapi. Således har hun nu også et fuldt udstyret værksted til også at levere alle former skoindlæg. Der fremstilles både klassiske indlæg samt DynamicFeet indlæg.
Har du derfor ondt i fødderne, dårlig gangstilling, nedsunkne fødder, hård hud, ligtorne og nedgroede negle er det advarsels-signaler fra kroppen om at der er noget, som ikke er i orden og som der skal tages hånd om, så føddernes funktion optimeres og du føler dagligt velvære.

 

Wellness

Foruden behandling af egentlige problemer med fødderne ydes der også Wellness behandlinger. Her bliver dine fødder f.eks. toptrimmet til f.eks. sommeren, hvor du skal vise dem frem i sandaler eller hvis du skal til større fester i åbne sko, så kan toptrimmet med klipning, oprensning og slibning af negle, beskæring af hård hud og ligtorne samt professionel lakering af tånegle.

 

Tilskud

Der ydes tilskud både fra det offentlige og Sygesikringen Danmark til visse patientgrupper – f.eks. diabetes patienter og folk med nedgroede negle m.fl. Kontakt eventuelt Britt for at høre mere.
 

KLINIK FOR FODTERAPI

v/Britt Yndal

Lynghøjvej 6A
3540 Lynge
Telefon: 4814 3014
www.frifod.dk

britt@frifod.dk

 

 

Klik på kort for større format:

 

 

 

Website udviklet af Idé Tekst Reklame