Heri Rideudstyr

Forretningen indehaves af Jane Mayers, der har haft sans for at udvikle forretningen år efter år, så den er en af de helt førende inden for udstyr til hest og rytter samt moderigtigt tøj til den aktive forbruger. Nu er det endvidere muligt at handle i butikken døgnet rundt, da de også har en meget velfungerende webshop.

 

Du finder både eksklusive mærkevarer og tøj til yderst rimelige priser i butikken.

Butikken er målrettet hest og rytter – men lad det være sagt med det samme – er du til udendørs aktiviteter, så finder du alt inden for lækker påklædning til det brug.
Sortimentet er bredt, så du altid vil finde noget, der behager din pengepung og smag. Og er du rytter med egen hest, er det med at holde godt fast i Dankortet når du besøger forretningen, for der er rigtig mange fristelser.

 

Specialist i sadler og egen sadelmager.

Står du for at skulle anskaffe ny sadel er det en rigtig god ide at ringe til Heri Rideudstyr. De kører hver dag rundt i en meget stor del af landet så du dels kan få råd og vejledning, men også prøve et bredt udsnit af de sadler der sælges i forretningen.
Hvis du er på udkig efter en kvalitetssadel, men ikke har pengene til en ny, så kig forbi forretningen, da den har områdets største udvalg af brugte sadler.
Efterfølgende har du den fordel, at Heri råder over egen sadelmager, som kan tilrette din sadel samt foretage omstopning, når den tid kommer.

Men start med at klikke ind på deres webshop så du selv kan danne dig et indtryk forretningen.
 

Heri Rideudstyr har egen sadelmager, som både kan hjælpe dig med din nuværende sadel, hvis den skal repareres eller omstoppes, eller tilrette en ny, så den passer netop til din hest.

HERI Rideudstyr

Vassingerødvej 143 – 3540 Lynge
Åbent mandag-torsdag kl. 9.30-17.30
Fredag kl. 9.30-19.00
Lørdag kl. 9.00-14.00
Tlf: 4818 7855 – www.heri.dk

 

Der er gode P-faciliteter ved forretningen

 


Butikken har et meget bredt sortiment både med eksklusive mærkevarer og tøj til rigtig stærke priser. Her et udsnit af sortimentet for ridebukser.
 

Du finder både tøj til rytter samt den aktive forbruger i Heri Rideudstyr.

 

Website udviklet af Idé Tekst Reklame