Brogaarden i Lynge

Professionel rådgivning til hest, hund, kat, gnavere, fugle og zoo-dyr


I 2011 åbnede Brogaarden deres foder- og tilbehørsudsalg på Vassingerødvej 139 i Lynge, hvor personalet er uddannet i at give den bedste rådgivning omkring fodring af dyr.

Hundefoder udbydes i flere kvalitetsmærker

 

Du finder et meget bredt sortiment af hestefoder.

 

I butikken finder du ligeledes et stort udvalg af tilskudsfoder samt specialprodukter til diverse dyrearter.

 

Gratis foderplan

Såfremt man har specielle foderproblemer med sin hest eller ønsker at gå grundig til værks med fodringen, har Brogaarden endvidere tilknyttet specialister, der kan komme med råd og vejledning samt lægge den optimale foderplan for dig – helt gratis. Foderplanen kan du selv gå ind på deres hjemmeside og rekvirere, men må dog i perioder have lidt tålmodighed, da det er en meget populær tjeneste de her udbyder. Har du f.eks. tidligere haft Dansk Varmblods heste og nu har anskaffet en islænder, så er det klogt at søge rådgivning om fodringen, da det ellers kan gå helt galt.

 

Utrolig bredt fodersortiment

Brogaardens fodersortiment til heste er utrolig bredt, så man både kan imødekomme de specifikke krav hver enkelt race har og endvidere tage hensyn til om hesten er ung eller gammel, er udsat for hård træning eller bruges til avl m.m.
Men heste er bestemt ikke det eneste dyr du kan få foder og tilbehør til. Du finder et stort sortiment til din hund og har du kat, gnaver, fugl eller andet kæledyr, så går du heller ikke forgæves.

 

Udbud af diverse Events – følg med på deres hjemmeside

Foruden foder og tilbehør finder du et spændende udbud af foredrag og events, som man kan komme og deltage i. Vil du være opdateret med de mange tilbud fra Brogaarden, kan du melde dig ind i “Klub Brogaarden”, så du løbende får information om nye forskningsresultater inden for fodring, foredrag og meget mere.
På deres hjemmeside www.brogaarden.eu er det muligt at bestille varerne online og få dem leveret til døren. Hjemmesiden er også et besøg værd grundet sin store artikelsamling omkring foderplaner, forskning og vejledning i korrekt valg af foder til husdyr. Så vil du have at dine husdyr får foder af høj kvalitet, er det værd at lægge vejen forbi Brogaarden i Lynge.

 

Vassingerødvej 139 – 3540 Lynge
Åbningstider:
Man-fre: 9.00-17.30
Lør: 9.00-14.00
Alt i dyrefoder til hest, hund, kat, fugle, gnaver m.m.
Tlf: 28 95 79 10 – www.brogaarden.eu

 

 

Har du en gnaver eller fugl som kæledyr behøver du ikke gå forgæves.


Du finder naturligvis også tilbehør som hundesnore, hunde og kattekurve m.m.


Butikken er dejlig luftig og overskueligt indrettet selvom der er rigtig mange produkter.

 

 

 

 

 

Website udviklet af Idé Tekst Reklame