Din have kan blive et helt nyt og vidunderligt opholdssted for hele familien.

Anlægsgartnerfirmaet Nabohaven designer, tegner og kommer med helt ny inspiration til din have. Det kan være, at du blot ønsker at indrette en lille del af haven til en speciel hyggekrog, der afskærmes af en praktisk beplantning, som er let at vedligholde, og hvor der laves en flot stenbelægning med f.eks. en lille bålplads og grillsted.

Eller du måske vil have en større gennemgribende ændring af haven – uanset hvad så kan Nabohaven hjælpe dig med både inspiration samt anlægsarbejdet.
Nabohaven tager altid udgangspunkt i dine behov og det budget du har lagt, så du får et resultat med høj trivsel, der opfylder dine drømme.

 

Husk at håndværkerfradraget også gælder for visse typer havearbejde i 2014.

I 2014 kan du bl.a. få håndværkerfradrag for græsslåning, hækklipning, lugning, beskæring af buske og træer m.m. Kontakt os hvis du er i tvivl.

 

Træfældning er et af firmaets andre specialer

Firmaet påtager sig alle former for træfældning – også dem, som er meget udfordrende. De har naturligvis alle de nødvendige forsikringer, hvis noget skulle gå galt.
Du kan få alle grene lavet til flis og træet skåret til brænde, hvis du selv vil udnytte det. Alternativt kan Nabohaven sørge for at det bliver kørt væk.

 

Levering af mindre mængder grus, sten m.m. samt udlejning af diverse maskiner

Er du mere "gør-det-selv" mennesket, så kan de tilbyde levering af mindre mængder materialer, så du slipper for at have besøg af en helt stor lastvogn. Firmaet har en 3,5 tons vogn med tiplad, der kan levere grus til lægning af fliser, ny påfyldning af perlesten på gårdspladsen etc.
Endvidere kan Nabohaven tilbyde leje af diverse maskiner så som flishugger, brændeflækker, brændeklipper, motorsave, havefræser m.m.

 

Nabohaven kan lide udfordringer og udfører alle opgaver indenfor:

  • Havearkitektur
  • Store og små anlægsopgaver
  • Træfældning og beskæring
  • Teknisk træfældning
  • Vedligeholdelse og græsslåning

 

Firmaet er meget effektivt og kan derfor tilbyde nogle meget konkurrencedygtige priser. De arbejder i hele nordsjælland og storkøbenhavn. Du kan læse mere på deres hjemmeside, som du finder link til i højre spalte.

 

 

Nabohaven v. Anders Mikkelsen

Barresøvej 9

3540 Lynge

 

Tel.: +45 40473778

Email: anders@nabohaven.dk

 

Web: www.nabohaven.dk

 

Klik på kort for større format:

 

 

 

Website udviklet af Idé Tekst Reklame