Lynge Apotek

Vi er stolte over at Lynge nu er blevet opgradet til et rigtigt Apotek – og som i 2018 er flyttet ind i større og lækre lokaler på Lynge Bytorv.

 

Hent din medicin direkte efter lægebesøg.

Det betyder, for dig som bruger, at apoteket i Lynge nu har de fleste recept-pligtige varer på lager, så du kan køre direkte fra lægen til apoteket og få det udleveret. Du er samtidig sikker på at blive vejledt af uddannet personale, der har styr på den medicin, som du får udleveret og samtidig kan give dig råd og vejledning i brugen heraf.

 

Click & Collect – hent dit køb alle dage uden for åbningstiden

Har du en travl hverdag, så kan du gå ind på www.lyngeapotek.dk -> vælg ”Click&Collect” og bestille medicin, som derefter bliver lagt i Lynge Apoteks afhentningsbokse, hvor der er adgang hele døgnet. Du finder også et direkte link til siden i spalten til højre.

Når du har lavet din bestilling får du tilsendt en kode på sms, som bruges til at lukke sig ind og hente medicinen.

På hjemmesiden kan du også se dine recepter.

 

Skal du ud at rejse, så skal din medicin måske have et ”Pillepas”

Vidste du, at din medicin måske også have pas med?

Tager du medicin med euforiserende virkning med på rejse til lande, der er medlem af Schengenaftalen, skal din medicin have et såkaldt pillepas. Det gælder f.eks. for sovemedicin, stærk smertestillende medicin – men også noget så harmløst som Kodimagnyl.

 

Kompetent personale der kan hjælpe med dosismedicin, medicinsamtale samt medicinaffald

Du kan få pakket din dosismedicin i poser, så du husker al medicin f.eks. til morgen, middag og aften?

Hver pose indeholder alle de forskellige præparater, så du bare skal huske at åbne og tage medicinen på de rette tidspunkter.

Hvis du er kommet i behandling med ny medicin kan du endvidere få en medicinsamtale med apotekets farmaceut, så du kommer godt i gang med din medicinering.

Endelig kan apoteket naturligvis hjælpe dig med at komme af med gammel medicin på den korrekte måde. Og har du spørgsmål om medicin er du naturligvis altid velkommen til at kontakte det kompetente personale eller hente brochure herom.

 

 

Lynge Apotek

Lynge Bytorv 16 • 3540 Lynge

Tlf: 44 95 00 03
  www.lyngeapotek.dk


Bestilling online:

Direkte link til Click&Collect på Lynge Apotek

 

Åbningstider

Mandag 09.30-17.30
Tirsdag 09.30-18.00
Onsdag 09.30-17.30
Torsdag 09.30-17.30
Fredag 09.30-17.30
Lørdag 09.30-13.30
Søndag Lukket

 

 

Website udviklet af Idé Tekst Reklame