Nordsjælland Sportsfysioterapi:

Er en moderne klinik med speciale indenfor sportsskader, ryg- og nakkelidelser samt genoptræning efter operation.

Hos Nordsjælland Sportsfysioterapis behandlere er du i trygge hænder fra start til slut, og vi behandler dig ud fra et helhedsprincip. Vi tager hånd om dit behandlingsforløb, så det bliver så hurtigt og effektivt som muligt.

Vi behandler dig med nyeste evidensbaseret anerkendt fysioterapi, moderne udstyr og et bredt samarbejde med de dygtigste ortopædkirurger, reumatologer og læger i Danmark. Vores ambition er, at kunne hjælpe alle, der henvender sig med en skade.

Med høj faglig standard, grundig undersøgelse, moderne udstyr og professionel tilgang, vil vi gøre vores for, at du er smertefri og tilbage til dit normale aktivitets niveau hurtigst muligt

 

 

Om os:

Nordsjælland Sportsfysioterapi er etableret i maj 2017 af fysioterapeut Michael Knudsen. Klinikken er 227 kvm2 stor og byder på stilren reception, hyggeligt vente område med siddeplads, 4 behandlingsrum og en stor holdsal i kælderen.

Klinikken ligger centralt i Lynge. Der er 2 timers gratis parkering udenfor og busforbindelser fra Allerød st.

 

 


Behandling:

Hos Nordsjælland Sportsfysioterapi har vi en holistisk tilgang til din krop. Det betyder, at uanset om din skade er opstået ved sport, er arbejdsrelateret, er kommet efter operation eller noget helt andet, vil du få en professionel og grundig undersøgelse, hvor vi ser på hele dig og din krop.

Du vil blive diagnosticeret og behandlet med udgangspunkt i evidensbaseret fysioterapi. Nordsjælland Sportsfysioterapi har mange års erfaring i behandling inden for alle kroppens regioner. Vi tilbyder høj faglig ekspertise indenfor sportsfysioterapi, fysioterapi, sportsmassage, AlterG, holdtræning og ergonomi.

Lynge Bytorv 8 – 3540 Lynge


Åbningstider:

Man-tor: 7.00-18.00
Fre: 7.00-16.00


Kontaktinfo m.m.

Tlf: 5235 5000

Email: mk@nordfys.dk

Web: www.nordsjællandsportsfysioterapi.dk

Facebook: https://www.facebook.com/nordsjaellandsportsfysioterapi/

 

 

 

Website udviklet af Idé Tekst Reklame