Allerød Nyt – lokalavisen for Allerød kommune

Allerød Nyt behøver for de fleste ingen yderligere præsentation. Det er her den lokale debat finder sted – både fra politikere såvel som borgere. Allerød Nyt orienterer bredt om alt hvad der foregår politisk på rådhuset samt hvad der sker i lokalsamfundet i Allerød/Lynge. Og det hele krydres med inspirerende artikler om mad, vin, boligindretning, biler m.m

 

Hold dig orienteret om al lokalstoffet

Da det er den eneste lokalavis for hele Allerød kommune, er det også her de lokale erhvervsdrivende annoncerer deres tilbud til borgerne, ligesom kommunen offentliggør vigtige meddelelser omkring lokalplaner, snerydning, afhentning af storskrald, tømning af septiktanke m.m. Så det er en "lokalavis" der er værd at følge med i.

Avisen udkommer med hovedudgaven hver tirsdag og en lidt mindre weekend udgave sidst på ugen. Endvidere har avisen en god og velbesøgt hjemmeside, hvor der både er mulighed for at holde sig helt opdateret med lokalstoffet samt gå på opdagelse i det historiske artikelarkiv, hvis der er emner man gerne vil fordybe sig i.

Til de der vil være helt på forkant med hvad der sker i lokalsamfundet, udsender avisen daglige nyhedsmail samt man kan tilmelde sig deres opdaterede facebookprofil.

 

Et stærkt annoncemedie for lokale erhvervsdrivende

Allerød Nyt er en del af Politikens Lokalaviser. Det betyder at annoncører, der gerne vil målrette deres annoncering til et større lokalområde, kan opnå nogle væsentlige rabatter ved samannoncering i andre lokalaviser inden for bladgruppen.
Annoncører har ligeledes mulighed for at kombinere deres trykte avisannoncer med bannerreklamer på hjemmesiden, for at opnå optimal effekt.

Lokesvej 8, 1. sal • 3400 Hillerød

 

Tlf: 8888 4301

 

 

 

Website udviklet af Idé Tekst Reklame