Stutsborg Ridecenter er et sted for alle som elsker heste, ridning og et aktivt liv med vennerne !

Stedet ejes af Peter og Marie Kirk Andersen, der begge deltager aktivt i stedets liv, hestenes velfærd og alles trivsel. Og man lægger meget stor vægt på at både heste og medlemmer hver gang får en god oplevelse.

Derfor har de også gjort meget ud af sikkerheden omkring ridning. Således er de nu sikkerhedscertificeret af Dansk RideForbund, hvilket skaber stor tryghed, når ens børn skal i gang med at ride og håndtere et stort dyr som en hest.

 

Stutsborg Ridecenter er både for nybegyndere og øvede ryttere.

Stutsborg Rideskole er en meget aktiv rideskole med godt 50 rideskoleheste, der tilbyder ridning til børn og unge. Der er hver dag hold både for begyndere, mellemhold og øvede hold, som enten rider i ridehus eller på deres udendørsbaner – afhængig af årstid og vejr.


Undervisningen veksler mellem almindelig rideundervisning (dressur), spring og hvor ponylege og balance- øvelser, trecøvelser, kvadrille, agility og andre lege samt elementer fra øvrige breddeaktiviteter indgår i rideundervisningen på alle niveauer om vinteren, mens skovturene kommer til om sommeren.
Og de har altid ekstra hjælp i stalden til strigling og opsadling samt to undervisere på hvert hold.

 

Flotte resultater fra ryttere på Stutsborg Ridecenter

I samarbejde med Stutsborg Rideklub tilbydes teoretisk undervisning og andre arrangementer af meget forskellige karakter.

Mange af deres ryttere viser hele tiden rigtig gode resultater til stævner i hele landet, så den gode grundlæggende uddannelse bærer frugt.

 

Du har sikkert også mødt dem til et af Lynge Erhvervsforenings arrangementer, hvor de jævnligt stiller op og giver trækture på deres dejlige ponyer. Så har du lyst til heste og ridning, bør du læse mere på deres hjemmeside, som du finder link til i venstre spalte.

 

Stutsborg Ridecenter

Slangerupvej 6 C • 3540 Lynge

Tlf: 48 18 81 81

rideskole@stutsborg.dk

www.stutsborg.dk

 

Ridecentret er beliggende lige op til skoven og der er gode busforbindelser, som stopper lige uden for. Et perfekt sted for unge som elsker heste og ridning.

 

På Stutsborg har de 3 ridehuse, et lille de bruger til rideskolehold samt noget af handicapundervisningen, samt et 20x40 og et 20x60 ridehus.

Udendørs har de flere gode baner, f. eks. to 20x40 baner, en 20x70 bane og en stor springbane.

Der er plads til ca. 80-90 heste på Stutsborg.

 

 

 

Website udviklet af Idé Tekst Reklame