Hos VBB Byggeindustri A/S får du kvalitet for pengene.

VBB er et af lokalområdets største byggefirmaer. De beskæftiger ca. 40 medarbejdere og har en meget bred vifte af kompetencer inden for byggeri, som gør dem i stand til at løse næsten alle opgaver til såvel virksomheder, offentlige institutioner og private. 

 

Her udbygning af Lynge Skole

Tilbyder både fag- og totalentreprise ved større ombygningsopgaver

Firmaet råder over afdelinger med egne servicevogne inden for tømrer-, snedker-, murer-, jord- og beton-, kloak-, smede- og malerarbejde, hvilket gør dem i stand til både at tilbyde fag- og totalentreprise. Endvidere sidder der meget kompetente folk til at varetage tilbudsgivning samt styring af byggeprojekterne.

 

Firmaet spidskompetencer er inden for:

  • Større ombygnings-, renoverings- og tilbygningsopgaver.
  • Specialister i tagrenovering med ekstra lang holdbarhed.
  • Alt malerarbejde til både private og virksomheder.
  • Alt i murerarbejde med henblik på renovering af ejendom.
  • Jord- og betonarbejde med henblik på planering og anlæggelse af større arealer med belægning omkring byggerier.
  • Energivejledning såvel inden for efterisolering, energirigtige vinduer som installation af solvarme.
  • Forsikringsskader.

 

Medlemskabet af Dansk Byg Garanti er en ekstra sikkerhed for privat bygherre

Firmaet lægger dog vægt på stor fleksibilitet, så man også kan betjene mindre private bygherre til f.eks. lægning af nyt gulv, installation af nyt køkken, udskiftning af vinduer, tagrenovering og efterisolering, udbedring af kloak og stikledninger samt alle former for malerarbejde.

Personalet bliver løbende opkvalificeret i det nyeste bygningsreglement og kommer på kurser i energisparende foranstaltninger, ny udvikling inden for taglægning m.m. Virksomheden er endvidere førende inden for sikkerhed på arbejdspladsen, hvor den har fået tildelt en Krone Smiley. Og som en tryghed for private kunder er virksomheden tilsluttet Dansk Byg Garanti.

 

Stor og effektiv tømrerafdeling

Tømrerafdelingen er den absolut største og har igennem årene udført en række store opgaver for de omkringliggende kommuner samt private virksomheder. Af lokale byggeprojekter kan nævnes, at VBB stod for den seneste tilbygning til Lynge Skole samt udbygningen af børneinstitutionen Myretuen i Allerød.

VBB tager også et ansvar for lokalområdet og er jævnligt sponsor for det lokale idrætsliv i Lynge. Firmaets direktør – Nils Henrik Christiansen – er formand for Lynge Erhvervsforening samt medlem af Allerød Erhvervsklub og er dermed en af drivende kræfter bag alle erhvervsforeningens aktiviteter i Lynge samt Lynge Byfest og Kræmmermarked.

Firmaet har sidste år fået ny og mere informativ hjemmeside, som det er værd at besøge, hvis man vil vide mere om VBB eller Dansk Byg Garanti. Klik ind på www.vbb.dk

 

Direktør Nils Henrik Christiansen er altid klar til at komme med et godt tilbud på ombygnings- og renoveringsprojekter.

 

 

 

 

V.B. BYGGEINDUSTRI A/S

Vrålyngen 4 • 3540 Lynge
Tlf: 48 19 21 00


E-mail: vbb@vbb.dk
www.vbb.dk

 

Klik på kortet for at komme til Google Maps.

 

Renovering af facaden på en industri ejendom i Herlev

 

 

V.B.Byggendustri er både Decra tagekspert samt Monier Tagpartner

 

 

Website udviklet af Idé Tekst Reklame