LYNGETAND – giver dig en positiv oplevelse hos tandlægen

Lynge har en super moderne tandklinik Lyngetand, der er placeret centralt på Lynge Bytorv. Her er gode parkeringsfaciliteter og ligeledes gode adgangsforhold for handicappede. Klinikken har derfor også handicaptoilet.

 

Moderne teknik giver en bedre oplevelse

Klinikken lægger vægt på, at det skal være en positiv oplevelse at gå til tandlægen for alle.
Primært behandles unge fra 16-18 samt voksne.
Lyngetand drives af tandlægerne Jan Girotti og Søren Hoeck (billedet til højre). De kan samtidig stille et hold af 1 tandplejer og 5 klinikassistenter. Lokalerne er top moderniseret og man råder over det nyeste behandlingsudstyr bl.a. laserkirurgi, der f.eks. er meget velegnet i behandlingen af paradentose. Laserteknikken er langt mere behagelig for patienten og sikrer samtidig en hurtig efterfølgende heling.
Lyngetand tilbyder naturligvis alle former for behandling fra almindeligt tandeftersyn til implantater og porcelænskroner. Sidstnævnte fremstilles endda efter en helt ny 3D scanningsteknik, hvor der tages et 3D billede af tanden, der skal have en porcelænskrone. Det digitale billede sendes til dentallaboratoriet, som hermed har forudsætningerne for at genskabe en tro kopi af den gamle tand.

 

Det sidste nye inden for bedøvelse

Også på bedøvelses-området har Lyngetand investeret og har udstyret sig med den computerstyrede bedøvelsesmaskine, The Wand, der giver en smertefri bedøvelse og hvor du samtidig undgår følelsesløshed i kinder, læber og tunge som man ellers hidtil har været vant til ved bedøvelse.
Du kan selvfølgelig også få flere kosmetiske behandlinger som f.eks. tandblegning, der giver dig dit ungdomssmil tilbage.
På hjemmesiden www.lyngetand.dk kan du booke tid online, få akut hjælp og vejledning, samt læse mere om Lyngetand.

LYNGETAND

Lynge Bytorv 13, 3540 Lynge
Tlf: 48 18 78 61

 

Online tidsbestilling på hjemmesiden:
www.lyngetand.dk

 

Der er gode P-faciliteter på bytorvet hvor Lyngetand er beliggende.

 

Jan Girotti (billedet) og Søren Hoeck er ejere af klinikken.

 

 

Website udviklet af Idé Tekst Reklame