Der er bedre måder at komme i ”stødet” på !

 

Det er blevet populært med ”gør-det-selv” arbejde – også inden for el-installation. Man skal dog tænke sig grundigt om med hvilke arbejder man selv udfører, da det kan bide sig selv i halen, hvis huset skal sælges og el-installationerne ikke er udført efter foreskrifterne.

I følge lovgivningen er det faktisk også meget få ting man selv må udføre. Og en årsag hertil er nok, at forkert udført el-arbejde er skyld i en del brande hvert år. Så vil man have en god nattesøvn, er det sund fornuft at bruge en autoriseret el-installatør.


CP Elektric ApS drives af Claus Andersen og Per Monefeldt og har eksiteret siden 2005. Det er et mindre firma med 4 ansatte, men som har mange års erfaring inden for faget. Og at de har et godt “image“ i området blev understreget af, at firmaet i 2010 var en ”Børsen Gazelle” virksomhed, hvilket er en titel dagbladet Børsen uddeler til virksomheder med en særdeles positiv udvikling. En af årsagerne hertil kan være, at de forstår at forklare teknisk komplicerede ting, så vi med mindre forstand på el-arbejde, også kan være med og forstå hvad der skal laves og hvorfor.

 

C.P. Elektric arbejder for mange større lokale virksomheder

Firmaet udfører rigtig meget arbejde for større erhvervsvirksomheder, idet de har stor erfaring inden for teknikker som adgangskontrol, tele- & datakommunikation, alarmanlæg m.m.
Endelig er firmaet Bureau Veritas Certifiseret – som er en godkendelse af firmaets kvalitets- og sikkerhedsstyringssystem jf. sikkerhedsstyrelsens retningslinjer. Envidere er firmaet medlem af brancheorganisationen "Tekniq" og dennes Garanti ordning.

 

Dækker el-arbejde op til kr. 150.000,-

CP ELEKTRIC ApS

Vassingerød Bygade 46
3540 Lynge

Tlf: 30 31 33 50

 

E-mail: claus@cp-elektric.dk

www.cp-elektric.dk

 

 

Klik på kort for større format:

 

 

 

Website udviklet af Idé Tekst Reklame